Purusta küpsised ja sega sulavõiga.
Vooderda lahtikäiv koogivorm (23-24 cm) paberiga ja suru küpsisepuru koogivormi põhja.
Aseta vorm külmkappi.
Tõsta ühte suurde kaussi kokku kohupiim, toorjuust, koor ja suhkrud. Vahusta kergelt kuni saad kreemja vahu.
Sega želatiin külma veega ja lase mõni minut paisuda. Sulata siis želatiinisegu madalal kuumusel pidevalt segades ja lase paar minutit jahtuda.
Vala želatiinisegu peene pirena kohupiima-toorjuustukreemi sisse samal ajal kergelt vahustades.
Määri kreem küpisepõhjale ja lase 2 tundi külmas seista.
Mustikaga kihi valmistamiseks tõsta kaussi kohupiimapasta, vahukoor ja suhkrud. Vahusta kergelt läbi.
Kuumuta metsmustikaid kergelt vähese veega paar minutit. Lase jahtuda.
Jäta paar supilusikatäit mustikaid kõrvale kaunistamiseks ja sega ülejäänud mustikad kreemi sisse. Paisuta ja sulata želatiinisegu. Lase jahtuda paar minutit.
Lisa želatiinisegu mustika-kohupiimakreemile.
Määri mustikakreem teise kihi peale.
Hoia kooki veel umbes 3 tundi külmkapis.
Kaunista mustikatega.