Põhi:
Sega suures kausis omavahel kokku muna, vanilje ekstrakt, riivitud porgand, suhkrud, õli, jõhvikad. Teises kausis sega jahu, küpsetuspulber ja kaneel. Lisa kuivained porgandisegule ning sega korralikult, kuid ära töötle üle. Vala segu või või õliga määritud küpsetusvormi põhja. Vorm võiks mõõtudelt olla maksimaalselt 25 x 30 cm. Aseta kook eelkuumutatud 175 kraadisesse ahju 15-20 minutiks küpsema. Olenevalt vormi suuruses ja biskviidi paksusest võib küpsetusaeg veidi varieeruda - kontrolli valmidust tiku abil. Küpsenud kook jäta koos vormiga vähemalt pooleks tunniks jahtuma.
Kreem:
Sega toorjuust, hapukoor, suhkur, vanillisuhkur ja laimimahl ühtlaseks kreemiks (esmalt sega kokku, seejärel mikserda ühtlaseks). Tee kahvli abil koogi pinnale augud ning nirista koogile ühtlaselt veidi siirupit. Seejärel kata kook toorjuustu-hapukoorekreemiga ning kaunista ääred Kreeka pähkli puruga. Kata kook toidukilega ning aseta vähemalt 4 tunniks külma maitsestuma. Enne serveerimist kaunista veel miniporgandite või muu meelepärasega.