Toorjuustutrühvlid magusa toortatrakattega
20-22
Need on ühelt meeldivalt tummised trühvlikommid, mida ümbritseb pannil röstitud ning seejärel jahvatatud toortatrast ümbris.
Koostisosad
| 200 g | tumedat šokolaadi |
| 250 g |
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
| 50 g | piparkooke või muid küpsiseid |
Kate: |
|
| 6 sl | toortatratangu |
| 2 tl | suhkrut |
| paar näpuotsatäit | kaneeli |
| näpuotsatäis | kardemoni |
Valmistamine
- Sulata šokolaaditükid vesivannil.
- Sega toorjuust kausis lahti ning lisa sulatatud šokolaad. Sega juurde ka purustatud piparkoogid.
- Lase segul külmkapis taheneda tunnijagu.
- Seejärel rösti toortatratangud kuival pannil (paar minutit), lisa ülejäänud ained ning lase suhkrul pannil sulada, ise korralikult segades, et tatratangud maitseainetega kokku saaks.
- Seejärel lase segul jahtuda mõned minutid ning jahvata tatrasegu kohviveskis või umhmri abil peenemaks.
- Vormi trühvlisegust pisikesed pallikesed ning veereta neid tatrasegus. Hoia serveerimiseni külmkapis.



