Toorjuustutrühvlid magusa toortatrakattega

20-22
Retsept: Ragne Värk

Need on ühelt meeldivalt tummised trühvlikommid, mida ümbritseb pannil röstitud ning seejärel jahvatatud toortatrast ümbris.

Koostisosad

 

200 g tumedat šokolaadi
250 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
50 g piparkooke või muid küpsiseid

Kate:

6 sl toortatratangu
2 tl suhkrut
paar näpuotsatäit kaneeli
näpuotsatäis kardemoni

 

 

Valmistamine

  1. Sulata šokolaaditükid vesivannil.
  2. Sega toorjuust kausis lahti ning lisa sulatatud šokolaad. Sega juurde ka purustatud piparkoogid.
  3. Lase segul külmkapis taheneda tunnijagu.
  4. Seejärel rösti toortatratangud kuival pannil (paar minutit), lisa ülejäänud ained ning lase suhkrul pannil sulada, ise korralikult segades, et tatratangud maitseainetega kokku saaks.
  5. Seejärel lase segul jahtuda mõned minutid ning jahvata tatrasegu kohviveskis või umhmri abil peenemaks.
  6. Vormi trühvlisegust pisikesed pallikesed ning veereta neid tatrasegus. Hoia serveerimiseni külmkapis.