Üleöö kaerahelbed
Koostisosad
| 25 g | jõhvikaid |
| 10 g |
Koorevõi 82 %, 150 g
|
| 75 g | õuna |
| 40 g | kaerahelbeid |
| 10 g | vahtrasiirupit |
| 75 g |
Rjazenka, 400 g
|
| maitsestamiseks | sool, kaneel |
Valmistamine
Sega kaerahelbed, rjaženka, vahtrasiirup ja sool ning pane suletud anumasse ja külmkappi seisma vähemalt 1 tunniks või terveks ööks. Hommikul tükelda õun ja kuumuta pannil võis koos marjadega 2-3 minutit, maitsesta kaneeliga.Serveeri kaerahelbed kaussi, soovi korral lisa külma vett ja peale pane küpsetatud õuna segu.Retsept on 300kcal (rasvu 11g, valke 8g, süsivesikuid 51g).



