Üleöö kaerahelbed

Retsept: Erik Orgu

Koostisosad

25 g jõhvikaid
10 g
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
75 g õuna
40 g kaerahelbeid
10 g vahtrasiirupit
75 g
Rjazenka, 400 g
Rjazenka, 400 g
maitsestamiseks sool, kaneel

Valmistamine

Sega kaerahelbed, rjaženka, vahtrasiirup ja sool ning pane suletud anumasse ja külmkappi seisma vähemalt 1 tunniks või terveks ööks. Hommikul tükelda õun ja kuumuta pannil võis koos marjadega 2-3 minutit, maitsesta kaneeliga.Serveeri kaerahelbed kaussi, soovi korral lisa külma vett ja peale pane küpsetatud õuna segu.Retsept on 300kcal (rasvu 11g, valke 8g, süsivesikuid 51g).