Retseptid
Otsi retsepte

Küüslaugu-baquette

Ragne Värk

Koostisosad

1-2 pikka saia (olenevalt saia pikkusest)

Küüslaiguvõie:
80 g Farmi võid
50 g toorjuustu
1 küüslauguküüs, purustatuna
1 sl murulauku, hakituna
näpuotsatäis soola


Valmistamine

Tee saia(de)le noaga sisse diagonaalselt sisselõiked (saia täienisti läbi lõikamata). Sega omavahel korralikult võide ained ning täida sellega iga tehtud sisselõike kaudu saia sisemus. Määri segu veidi ka peale. Piserda sai ümbertringi kergelt veega kokku ning paki sai fooliumisse. Küpseta 170 kraadi juures ca 12-15 minutit, seejärel ava pealt foolium ning küpseta seni, kuni sai on pealt kuldne. Serveeri koheselt


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee