See magustoit on magus, kuid sellest puudub üleliigne suhkur. See magustoit on justkui kreemjas jäätis, kuid sellest puudub sellele iseloomulik koorejäätis. Selle valmistamiseks on kasutatud külmutatud banaaniviile, mis selle magustoidu tekstuuri soovitult paksuks ja kreemjaks muudavad. Sel magustoidus on veel üks üllatus, mis siin kreemis viirudena asetseb ning maiusele kergelt soolakat varjundit annab. See on lihtsalt valmiv jäine banaanimaius, mille maiustamisega alusta koheselt peale valmimist!
Kogus: kahele – kolmele
Gluteenivaba!
Ei ole lisatud täiendavalt suhkrut!
2 suurt banaani
400 g Farmi Skyr proteiinidesserti
4 tl maapähklivõid
kaneeli, soolapähkleid (peale raputamiseks)
Lõika banaan viiludeks ning pane sügavkülma seni,kuni banaaniviilud on kergelt külmunud. Sega 4 sl skyr´i maapähklivõiga. Ülejäänud skyr püreesta külmutatud banaaniviiludega ühtlaseks. Lisa lohakalt segades juurde maapähklivõisegu. Serveeri koheselt üleraputatud kaneeli ja pähklitega.