Retseptid
Otsi retsepte

Juustukoogibrownies

Ragne Värk
Selle koogi valmistamisel tuleb koogi küpsust korralikult järgida, sest nagu juustukookidel puhul ikka, ei tohi kooki üleküpsetada. Kook on valmis siis, kui see keskelt võbeleb kergelt. Koogi vedelaks jäämise pärast muretsema ei pea – see taheneb jahedas mõnusalt kreemjaks massiks.

Koostisosad

100 g šokolaadiküpsiseid
35 g võid
200 g Farmi  toorjuustu + 50 g riivitud šokolaadi või kakaopulbrit
2 muna
200 g Farmi toorjuustu

Valmistamine

Purusta küpsised peeneks ning sega kokku sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (ca 1,6l) põhjale. Sega 1 muna šokolaadi+ toorjuustuga ning teine muna ülejäänud toorjuustuga. Vala küpsispõhjale esmalt šokolaadikreem ning seejärel selle peale toorjuust.

Küpseta 180 kraadi juures ca 30 minutit, kuni kook on ilusti küpsenud, kuid siiski keskelt veel võbelev. Lase seejärel avatud ahjuuksega koogil ahjus seista.

Serveerimiseks panna koogile peale vahukoort ja šokolaadipuru

 


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee