Selle koogi valmistamisel tuleb koogi küpsust korralikult järgida, sest
nagu juustukookidel puhul ikka, ei tohi kooki üleküpsetada. Kook on valmis
siis, kui see keskelt võbeleb kergelt. Koogi vedelaks jäämise pärast muretsema
ei pea – see taheneb jahedas mõnusalt kreemjaks massiks.
Koostisosad
100 g šokolaadiküpsiseid
35 g võid
200 g Farmi toorjuustu + 50 g riivitud šokolaadi või kakaopulbrit
2 muna
200 g Farmi toorjuustu
Valmistamine
Purusta küpsised peeneks ning sega kokku sulatatud võiga. Suru küpsisepuru
küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (ca 1,6l) põhjale. Sega 1 muna šokolaadi+ toorjuustuga ning teine muna ülejäänud toorjuustuga. Vala küpsispõhjale esmalt šokolaadikreem
ning seejärel selle peale toorjuust.
Küpseta 180 kraadi juures ca 30 minutit, kuni kook on ilusti küpsenud, kuid
siiski keskelt veel võbelev. Lase seejärel avatud ahjuuksega koogil ahjus
seista.
Serveerimiseks panna
koogile peale vahukoort ja šokolaadipuru
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee