Herne-brokolipüree
See hernepüree jääb tõeliselt maitsev ning sobib söömiseks iseseisva roana või siis kerge linnuliharoa kõrvale
Koostisosad
| 400 g | brokolit |
| 400 g | herneid |
| 2 sl | võid |
| ca 4 dl | piima |
| 150 g |
Toorjuust murulauguga, 150 g
|
| soola | |
| soovi korral | kõrvitsaseemneõli (serveerimiseks) |
Valmistamine
- Keeda herned ja brokoliõisikud soolaga maitsestatud vees pehmeks.
- Nõruta ning lisa siis köögiviljadele või ja piim ning püreesta saumikseriga ühtlaseks massiks.
- Sobiva konsistentsi saavutamiseks võid lisada piima.
- Kõige lõpuks sega lusikaga püreesse toorjuust.
- Maitsesta lõplikult ning serveeri koos kõrvitsaseemneõliga.



