Juustu-peterselli praekoogid

2
Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

6 sl
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
2 tortiljat
2 peotäit riivitud juustu
18 viilu täissuitsuvorsti
2 sl hakitud peterselli
õli, võid
0,5 dl mullivett
praadimiseks võid ja viinamarjaseemneõli

Täidis

(neljale krepile)
150 g peekoniviile
300 g portobello seeni
50 g beebispinatit
peotäis hakitud murulauku
2 küüslauguküünt
2-3 dl
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
soola, musta pipart

Valmistamine

Määri 3 sl toorjuustu tortiljale. Seejärel jaota tortilja mõttes pooleks. Poolele osale laota peale peotäis riivitud juustu, 9 vorstiviilu ja 1 sl hakitud peterselli. Tõsta vabaks jäänud tortilja osa täidisele. Korda sama ka teise tortiljaga. Kuumuta pannil pisut õli ja võid ning prae tortiljad kiirelt mõlemalt poolt kuldpruuniks.