Juustu-peterselli praekoogid
2
Koostisosad
| 6 sl |
Toorjuust maitsestamata, 150 g
|
| 2 | tortiljat |
| 2 peotäit | riivitud juustu |
| 18 viilu | täissuitsuvorsti |
| 2 sl | hakitud peterselli |
õli,
Koorevõi 82 %, 150 g
|
|
| 0,5 dl | mullivett |
| praadimiseks | võid ja viinamarjaseemneõli |
Täidis |
(neljale krepile) |
| 150 g | peekoniviile |
| 300 g | portobello seeni |
| 50 g | beebispinatit |
| peotäis | hakitud murulauku |
| 2 | küüslauguküünt |
| 2-3 dl |
Köögitoorjuust, 400 g
|
| soola, musta pipart |
Valmistamine
Määri 3 sl toorjuustu tortiljale. Seejärel jaota tortilja mõttes pooleks. Poolele osale laota peale peotäis riivitud juustu, 9 vorstiviilu ja 1 sl hakitud peterselli. Tõsta vabaks jäänud tortilja osa täidisele. Korda sama ka teise tortiljaga. Kuumuta pannil pisut õli ja võid ning prae tortiljad kiirelt mõlemalt poolt kuldpruuniks.



