Juustu-peterselli praekoogid
2

Koostisosad
6 sl |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
|
2 | tortiljat |
2 peotäit | riivitud juustu |
18 viilu | täissuitsuvorsti |
2 sl | hakitud peterselli |
õli, võid | |
0,5 dl | mullivett |
praadimiseks | võid ja viinamarjaseemneõli |
Täidis |
(neljale krepile) |
150 g | peekoniviile |
300 g | portobello seeni |
50 g | beebispinatit |
peotäis | hakitud murulauku |
2 | küüslauguküünt |
2-3 dl |
![]() Köögitoorjuust, 400 g
|
soola, musta pipart |
Valmistamine
Määri 3 sl toorjuustu tortiljale. Seejärel jaota tortilja mõttes pooleks. Poolele osale laota peale peotäis riivitud juustu, 9 vorstiviilu ja 1 sl hakitud peterselli. Tõsta vabaks jäänud tortilja osa täidisele. Korda sama ka teise tortiljaga. Kuumuta pannil pisut õli ja võid ning prae tortiljad kiirelt mõlemalt poolt kuldpruuniks.