Juustuga hautatud broileri-poolkoivad

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

1 kg broileri-poolkoibi
2,5 dl puljongit
2 dl
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l
150 g
Toorjuust murulauguga, 150 g
Toorjuust murulauguga, 150 g
mõned tillivarred
soola, pipart

Valmistamine

  1. Patsuta köögipaberiga poolkoivad kuivaks ning hõõru kokku soola-pipraga.
  2. Pruunista neid õliga piserdatud pannil mõlemalt poolt kuldseks.
  3. Aseta koivad haudepotti, vala juurde puljong ning kata kaane (või fooliumiga).
  4. Hauta 190 kraadi juures 25 minutit.
  5. Lisa rõõsk koor ja toorjuust, aseta sekka mõned tillivarred ja hauta kaane all 170 kraadi juures veel 40 min.