Karbonaad toorjuustupaneeringuga

Koostisosad
300 g (2 tk x 150 g) | sealiha kaelakarbonaadi lõiku |
200 g |
![]() Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja |
2 sl | hakitud tilli, murulaugu ja piparmündi segu |
3 | muna |
väike sorts | piima |
50 g | nisujahu |
150 g | riivsaia |
soola, pipart |
Valmistamine
- Vasarda lihahaamriga karbonaadi lõigud läbi.
- Määri mõlemad viilud mõlemalt poolt köögitoorjuustuga ning seejärel pane lõikudele hakitud tilli, murulaugu,piparmündi segu.
- Paneerimiseks sega muna, piim, ning jahu omavahel, maitsesta soola ja pipraga ja vispelda kergelt läbi.
- Kasta karbonaadilõigud esmalt munasegusse, siis veereta riivsaias. Korda tegevust veel üks kord.
- Seejärel lihalõigud kuumale õliga kaetud pannile ja prae mõlemalt poolt väga nõrgal kuumusel, kuni karbonaaditükid omandavad kuldse värvuse.