Karbonaad toorjuustupaneeringuga

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

300 g (2 tk x 150 g) sealiha kaelakarbonaadi lõiku
200 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja
2 sl hakitud tilli, murulaugu ja piparmündi segu
3 muna
väike sorts piima
50 g nisujahu
150 g riivsaia
soola, pipart

Valmistamine

  1. Vasarda lihahaamriga karbonaadi lõigud läbi.
  2. Määri mõlemad viilud mõlemalt poolt köögitoorjuustuga ning seejärel pane lõikudele hakitud tilli, murulaugu,piparmündi segu.
  3. Paneerimiseks sega muna, piim, ning jahu omavahel, maitsesta soola ja pipraga ja vispelda kergelt läbi.
  4. Kasta karbonaadilõigud esmalt munasegusse, siis veereta riivsaias. Korda tegevust veel üks kord.
  5. Seejärel lihalõigud kuumale õliga kaetud pannile ja prae mõlemalt poolt väga nõrgal kuumusel, kuni karbonaaditükid omandavad kuldse värvuse.