Karbonaad toorjuustupaneeringuga
Koostisosad
| 300 g (2 tk x 150 g) | sealiha kaelakarbonaadi lõiku |
| 200 g |
Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja |
| 2 sl | hakitud tilli, murulaugu ja piparmündi segu |
| 3 | muna |
| väike sorts | piima |
| 50 g | nisujahu |
| 150 g | riivsaia |
| soola, pipart |
Valmistamine
- Vasarda lihahaamriga karbonaadi lõigud läbi.
- Määri mõlemad viilud mõlemalt poolt köögitoorjuustuga ning seejärel pane lõikudele hakitud tilli, murulaugu,piparmündi segu.
- Paneerimiseks sega muna, piim, ning jahu omavahel, maitsesta soola ja pipraga ja vispelda kergelt läbi.
- Kasta karbonaadilõigud esmalt munasegusse, siis veereta riivsaias. Korda tegevust veel üks kord.
- Seejärel lihalõigud kuumale õliga kaetud pannile ja prae mõlemalt poolt väga nõrgal kuumusel, kuni karbonaaditükid omandavad kuldse värvuse.



