Kartuli kodujuustuvorm

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

1 kg kartuleid (koorimata kogus)
50 g
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
2 muna
0,5-1 dl Farmi rõõska koort (35%)
3 sl hakitud murulauku
100 g suitsupeekoniviile
150 g
Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
200 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja
150 g riivitud juustu
soola

Valmistamine

  1. Keeda kooritud kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta.
  2. Tambi pudrunuiaga kartulid püreeks, lisa  segades juurde või , munad, rõõsk koor, murulauk ning maitsesta soolaga.
  3. Prae peekoniviilud pannil krõbedaks.
  4. Mikserda omavahel püreeks kodujuust ning toorjuust.
  5. Määri ahjuvormi  (Ø24cm) põhi võiga ning lao vormi kihiti: kartulipüree, peekoniviilud, kodujuustusegu. Kata riivitud juustuga.
  6. Küpseta 180 kraadi juures 30-40 min.