Koorene kartuli-sibulapada

4
Retsept: Ragne Värk

Kui selle vormi ahju paned, siis võid kindel olla, et mõne ajapärast on terve tuba mõnusaid talviseid lõhnu täis.

Koostisosad

1 kg kartuleid
1 suurem sibul
4 dl
Kohvikoor 10%, 200 ml
Kohvikoor 10%, 200 ml
200 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
soola, pipart

Valmistamine

  1. Koori ja puhasta kartulid ning lõika seejärel toored kartulid viiludeks (mitte väga õhukesteks, aga ka mitte väga paksudeks).
  2. Lõika sibulad viiludeks.
  3. Aseta sibulaviilud ja kartulid segamini ahjuvormi.
  4. Raputa peale soola ja pipart ning sega kartuli-sibulasegu läbi.
  5. Pane koor ja toorjuust potti ning kuumuta pliidil kuni toorjuust on sulanud.
  6. Lisa ahjuvormi.
  7. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 45 minutit.
  8. Serveeri.