Koorene kartuli-sibulapada
4
Kui selle vormi ahju paned, siis võid kindel olla, et mõne ajapärast on terve tuba mõnusaid talviseid lõhnu täis.
Koostisosad
| 1 kg | kartuleid |
| 1 | suurem sibul |
| 4 dl |
Kohvikoor 10%, 200 ml
|
| 200 g |
Köögitoorjuust, 400 g
|
| soola, pipart |
Valmistamine
- Koori ja puhasta kartulid ning lõika seejärel toored kartulid viiludeks (mitte väga õhukesteks, aga ka mitte väga paksudeks).
- Lõika sibulad viiludeks.
- Aseta sibulaviilud ja kartulid segamini ahjuvormi.
- Raputa peale soola ja pipart ning sega kartuli-sibulasegu läbi.
- Pane koor ja toorjuust potti ning kuumuta pliidil kuni toorjuust on sulanud.
- Lisa ahjuvormi.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures 45 minutit.
- Serveeri.



