Koorene ürdipasta

Retsept: Ragne Värk

Hea ja taljesõbralikum variant kooresele pastale. Kui traditsiooniliselt saavutatakse koorene pasta tänu 35% -le rõõsale koorele, siis siinses retseptis on kasutatud püreestatud kodujuustu.

Koostisosad

150 g tagliatelle pastat
soola
150 g
Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
suur-suur peotäis meelepärast maitserohelist (murulauku, basiilikut, tüümiani, pune vms)
serveerimiseks oliiviõli, parmesani

Valmistamine

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
  2. Seejärel nõruta pasta lohakalt.
  3. Püreesta ühtlaseks massiks kodujuust ja maitseroheline ning sega segu pastaga.
  4. Maitsesta soolaga ning serveeri parmesanilaastude ja sortsu oliivõliga.