Krõbeda kattega koha koorekastmes

Koostisosad
2 suurt | või neli väikest kohafileed |
4 spl |
![]() Koorevõi 82 %, 150 g
|
2 | küünt küüslauku (purustatud) |
1 dl | pankot |
soola, pipart | |
Kastme jaoks |
|
3 spl |
![]() Koorevõi 82 %, 150 g
|
3 spl | maisitärklist |
400 ml |
![]() Köögikoor 15%, 400 ml
|
3 spl | parmesani juustu |
soola, pipart | |
Serveerimiseks |
|
maitserohelist |
Valmistamine
1. Määri ahjuvorm võiga ja aseta sinna kalafileed, nahk allpool.
2. Kastme jaoks sulata paksupõhjalises potis või, sega aegalaselt sisse maisitärklis. Nirista ettevaatlikult sisse koor, lisa parmesan, alanda kuumust ja jätka segamist, kuni segu on ühtlane ja paksenenud (umbes 10 min). Maitsesta soola-pipraga.
3. Sulata teisel pannil või ja pruunista selles küüslauk.
Maitsesta kala soola-pipraga ja pintselda või-küüskaugu seguga. Puista peale panko.
4. Vala fileede vahele koorekaste (kalapealsed peavad näha jääma) ja aseta kala 200-kraadisesse ahju pooleks tunniks küpsema.
5. Serveeri maitserohelise ja riisi/köögiviljadega.