Kukeseenepada

2
Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

1 sibul
250 g kukeseeni
1,5 dl
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l
1 toores muna
50 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
1 suur keedetud kartul
soola, pipart

Valmistamine

  1. Haki sibul peeneks ning pane pannile keskmisele kuumusele küpsema.
  2. Raputa sibulatele peale pisut soola, nii ei lähe need kõrbema.
  3. Lisa pannile poole pealt juurde puhastatud kukeseened. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Kuumuta seni, kuni seened on küpsenud.
  5. Vala juurde rõõsk koor, kuumuta madalal kuumusel minutijagu ning sega juurde lahtiklopitud muna.
  6. Seejärel lase toorjuustul segusse sulada, kõige viimsena lisa väikesed kartulitükid. Maitsesta ning paku koheselt.