Pontsakas kodujuustuomlett
2
Koostisosad
| 50 g | suitsupeekonit |
| 1 | porgand, riivituna |
| 50 g | suvikõrvitsat, riivituna |
| 2 sl | värsket tilli, peeneks hakituna |
| 150 g |
Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
|
| 2 | muna |
| soola, pipart |
Valmistamine
- Lõika peekon väikesteks tükkideks.
- Pane pannile küpsema ning kohe, kui rasv hakkab eralduma, lisa juurde riivitud porgand ja suvikõrvits.
- Prae seni, kuni köögiviljad pehmenevad, lisa peeneks till ning maitsesta soola ja pipraga.
- Mikserda kodujuust ja munad omavahel nö püreeks, maitsesta soola ja pipraga ning vala segu pannile köögiviljadele.
- Seejärel küpseta keskmisel kuumusel, vahepeal ääri kergelt sissepoole lükates, et keskel olev munasegu äärtesse valguks ja samuti hüübiks.
- Kui alumine pool on korralikult küpsenud, siis lõika omlett 4ks sektoriks ning küpseta ka munaroa teine pool.
- Serveeri koheselt!



