Praeleivad kodujuustu-kinoasalatiga

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

2 dl kinoad
4 dl vett (kinoa keetmiseks)
100 g soolalõhefileed, tükeldatuna
125 g
Kodujuust rõõsa koorega, 330 g
Kodujuust rõõsa koorega, 330 g
1 sl hakitud punast sibulat
1 sl hakitud tilli
1 sl murulauku
soola, pipart

Praeleivad:

leivaviile
praadimiseks võid
parmesani

Valmistamine

  1. Loputa kinoa voolava vee all.
  2. Kuumuta  4 dl vett keemiseni ning lisa kinoa, keeda 15 min, nõruta.
  3. Püreesta kodujuust kergelt.
  4. Seejärel sega omavahel kokku kõik salati ained, maitsesta soola ja pipraga.
  5. Prae võis leivaviilud mõlemalt poolt krõbedaks.
  6. Raputa peale parmesaniviilud ning tõsta salat leivaviiludele.
  7. Raputa peale pisut murulauku.