Praeleivad kodujuustu-kinoasalatiga
Koostisosad
| 2 dl | kinoad |
| 4 dl | vett (kinoa keetmiseks) |
| 100 g | soolalõhefileed, tükeldatuna |
| 125 g |
Kodujuust rõõsa koorega, 330 g
|
| 1 sl | hakitud punast sibulat |
| 1 sl | hakitud tilli |
| 1 sl | murulauku |
| soola, pipart | |
Praeleivad: |
|
| leivaviile | |
| praadimiseks | võid |
| parmesani |
Valmistamine
- Loputa kinoa voolava vee all.
- Kuumuta 4 dl vett keemiseni ning lisa kinoa, keeda 15 min, nõruta.
- Püreesta kodujuust kergelt.
- Seejärel sega omavahel kokku kõik salati ained, maitsesta soola ja pipraga.
- Prae võis leivaviilud mõlemalt poolt krõbedaks.
- Raputa peale parmesaniviilud ning tõsta salat leivaviiludele.
- Raputa peale pisut murulauku.



