Praeleivad kodujuustu-kinoasalatiga

Koostisosad
2 dl | kinoad |
4 dl | vett (kinoa keetmiseks) |
100 g | soolalõhefileed, tükeldatuna |
125 g |
![]() Kodujuust rõõsa koorega, 330 g
|
1 sl | hakitud punast sibulat |
1 sl | hakitud tilli |
1 sl | murulauku |
soola, pipart | |
Praeleivad: |
|
leivaviile | |
praadimiseks | võid |
parmesani |
Valmistamine
- Loputa kinoa voolava vee all.
- Kuumuta 4 dl vett keemiseni ning lisa kinoa, keeda 15 min, nõruta.
- Püreesta kodujuust kergelt.
- Seejärel sega omavahel kokku kõik salati ained, maitsesta soola ja pipraga.
- Prae võis leivaviilud mõlemalt poolt krõbedaks.
- Raputa peale parmesaniviilud ning tõsta salat leivaviiludele.
- Raputa peale pisut murulauku.