Röstitud tomati pasta laktoosivaba toorjuustuga

Retsept: Liis Taras

Koostisosad

150 g
Köögitoorjuust 15%. Laktoosivaba, 400 g
Köögitoorjuust 15%. Laktoosivaba, 400 g
50 g laktoosivaba kõva juustu riivituna
500 g kirsstomateid
250 g pastat
1 punane sibul sektoritena
2 küüslauguküünt purustatuna
peotäis basiilikut hakituna
1 spl sidrunimahla
suur sorts oliiviõli
sool
pipar
soovi korral veidi tšillihelbeid

Valmistamine

1. Valmista ette kõik koostisosad (välja arvatud pasta ja riivjuust) ning lao need ahjuvormi.

2. Aseta koostisosad ahjuvormiga 180-kraadisesse eelkuumutatud ahju ca pooleks tunniks küpsema.

3. Keeda ja nõruta pasta.

4. Võta vorm ahjust välja ja sega pasta ahjuvormis ülejäänud koostisosadega kokku.

5. Riivi peale laktoosivaba juustu, maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.6. Naudi!