Saiapurukattega kalavorm
Koostisosad
| 400 g | kalafileed, nahata |
| 3 | tomatit |
| 100 g |
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
| 125 g | täistera saia, murendatuna |
| 4 tl | pressitud sidrunimahla |
| 5 sl | rapsiõli |
| 2 tl | värsket peterselli, peeneks hakituna |
| soola, pipart |
Valmistamine
- Hõõru 22 cm läbimõõduga ümmargune vorm võiga.
- Aseta vormi kalafileed, maitsesta soola ja pipraga, selle peale aseta tomativiilud, selle peale määri toorjuust.
- Sega omavahel saiapuru, sidrunimahl, õli ja petersell.
- Sega ning maitsesta soola-pipraga.
- Aseta saiapurusegu vormi kõige peale.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures alumisel siinil 20-25 minutit.



