Saiapurukattega kalavorm

Koostisosad
400 g | kalafileed, nahata |
3 | tomatit |
100 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
125 g | täistera saia, murendatuna |
4 tl | pressitud sidrunimahla |
5 sl | rapsiõli |
2 tl | värsket peterselli, peeneks hakituna |
soola, pipart |
Valmistamine
- Hõõru 22 cm läbimõõduga ümmargune vorm võiga.
- Aseta vormi kalafileed, maitsesta soola ja pipraga, selle peale aseta tomativiilud, selle peale määri toorjuust.
- Sega omavahel saiapuru, sidrunimahl, õli ja petersell.
- Sega ning maitsesta soola-pipraga.
- Aseta saiapurusegu vormi kõige peale.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures alumisel siinil 20-25 minutit.