Saiapurukattega kalavorm

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

400 g kalafileed, nahata
3 tomatit
100 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
125 g täistera saia, murendatuna
4 tl pressitud sidrunimahla
5 sl rapsiõli
2 tl värsket peterselli, peeneks hakituna
soola, pipart

Valmistamine

  1. Hõõru 22 cm läbimõõduga ümmargune vorm võiga.
  2. Aseta vormi kalafileed, maitsesta soola ja pipraga, selle peale aseta tomativiilud, selle peale määri toorjuust.
  3. Sega omavahel saiapuru, sidrunimahl, õli ja petersell.
  4. Sega ning maitsesta soola-pipraga.
  5. Aseta saiapurusegu vormi kõige peale.
  6. Küpseta ahjus 200 kraadi juures alumisel siinil 20-25 minutit.