Soolane pasha

Retsept: Eva Pärtel www.perenaine.ee

Tavaliselt tuntakse pashat magustoiduna, kuid seda võib tegelikult valmistada ka soolasena ja nii sobib see asendama ka üht põhitoidukorda.

Koostisosad

400 g
Skyr maitsestamata, 400 g
Skyr maitsestamata, 400 g
300 g kodujuustu
150 g toasooja võid
2 munakollast
maitsestamiseks soola, pipart, tilli

Valmistamine

  1. Hõõru toasoe või ja munakollased õhuliseks.
  2. Lisa skyr ja kodujuust, maitsesta.
  3. Pane potti ja kuumuta keemiseni.
  4. Aseta sõela sisse pasha tegemiseks sobilik marli ja kalla kuum segu selle peale nõrguma.
  5. Tõsta ööseks jahedasse.
  6. Järgmisel päeval eemalda marli ja kummuta pasha serveerimisalusele. Serveeri näiteks keedumunaga.