Suitsukanasalat pošeeritud munaga

2
Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

200 g suitsukanaliha
25 g porrulauku
75 g Kreeka pähkleid
100 g porgandit
150 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
2 peotäit rohelisi salatilehti
2 muna
1 tl äädikat

Valmistamine

  1. Tükelda suitsukana, haki porrulauk ja pähklid väiksemateks tükkideks, koori ja riivi porgand.
  2. Lisa segades juurde Kreeka jogurt.
  3. Lisa salatilehed ja serveeri pošeeritud munaga.
  4. Pošeeritud munade valmistamiseks aja vesi keema, lisa äädikas ning löö muna vette. Keeruta lusikaga vette väike keeris.
  5. Keeda 2-3 minutit ning aseta seejärel majapidamispaberile nõrguma. Valmista samamoodi ka teine muna.