Valmistamine
- Purusta mandleid pisut, kasutades köögikombaini, saumiksrit või uhmris ning rösti pannil keskmise kuumusega 5 minutit või ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.
- Lõika külmutatud banaan ja maasikas väikesteks tükkideks noaga ja sega Skyriga ühtlaseks massiks või sega kergelt külmutatud banaan, maasikad ja Skyr läbi blenderis. Soovitan nii palju/vähe segada, et jääks tükid, banaan ja maasikas peaks kindasti külmutatud olema. Kui lõikad banaani ja maasika väiksemateks tükkideks, siis külmuvad nad sugavkülmikus 1-2 tunniga!
- Pane segu kaussi ja peale aseta röstitud mandel, maitsesta kaneeliga ning nirista peale vahtrasiirupit.
Retsept on 300kcal (rasvu 13g, valke 22g, süsivesikuid 30g). Salenemisel on oluline õige kogus, täpsete koguste saamiseks liitu toitumiskavaga www.erikorgu.ee.