Retseptid
Otsi retsepte

Kuskussi ja peekonisalat

Erik Orgu

Koostisosad

20g Farmi hapukoort 20%
20g jääsalatit
35g kurki
40g peekonit
40g tomatit
35g kuskussi (couscous)

Maitsestamiseks
Soola
Ürdisoola

Valmistamine

  1. Pane vesi kas potiga või kiirkeedukannuga keema.
  2. Sega kausis kiirkeedu kuskuss ürdisoolaga segamini. Vala peale keedetud kuum vesi (nii et vesi kataks kuskussi) ja lase umbes 10 minutit paisuda. Klopi paisunud kuskuss kahvliga kohevaks.
  3. Tükelda peekon, jääsalat, kurk ja tomat.
  4. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae peekonitükid läbi.
  5. Sega peekon, kuskuss ja köögiviljad salatiks kokku ning serveeri hapukoorega.

Retsept on 300kcal (rasvu 19g, valke 11g, süsivesikuid 28g). Salenemisel on oluline õige kogus, täpsete koguste saamiseks liitu toitumiskavaga www.erikorgu.ee.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee