Koostisosad
45g Farmi hapukoort 20%30g jääsalatit
2tl kookosõli
55g kurkit
65g kaguskartulit, bataati
4tk muna
15g kaerajahu
Maitsestamiseks
Ürdisool
Valmistamine
- Koori ja tükelda bataat ning prae kergelt pannil 2-3 minutit kahelt küljelt.
- Sega muna, bataat, kaerajahu ja ürdisool (maitse järgi) ühtseks massiks, kasutades selleks blenderit, saumikserit või köögikombaini.
- Pane pann tulele ja kuumuta kookosrasv. Kasuta ühe koogi tarbeks ca 2-3 spl tainast ja prae keskmisel kuumusel kuni koogid on kuldpruunid. Parimaks tekstuuriks lase koogil pärast pannilt võtmist pool minutit ahjurestil jahtuda.
- NB! Burrito tegemisel või ülepannikoogi tegemisel kasuta ühe koogi jaoks 4-6 spl tainast.
- Haki kurk ja jääsalat ning sega need kokku.
- Serveeri pannkoogid hapukoore ja värske salatiga.
Retsept on 300kcal (rasvu 23g, valke 18g, süsivesikuid 22g). Salenemisel on oluline õige kogus, täpsete koguste saamiseks liitu toitumiskavaga www.erikorgu.ee.