Retseptid
Otsi retsepte

Soolased pannkoogid hapukoorega

Erik Orgu

Koostisosad

45g Farmi hapukoort 20%
30g jääsalatit
2tl kookosõli
55g kurkit
65g kaguskartulit, bataati
4tk muna
15g kaerajahu

Maitsestamiseks
Ürdisool

Valmistamine

  1. Koori ja tükelda bataat ning prae kergelt pannil 2-3 minutit kahelt küljelt.
  2. Sega muna, bataat, kaerajahu ja ürdisool (maitse järgi) ühtseks massiks, kasutades selleks blenderit, saumikserit või köögikombaini.
  3. Pane pann tulele ja kuumuta kookosrasv. Kasuta ühe koogi tarbeks ca 2-3 spl tainast ja prae keskmisel kuumusel kuni koogid on kuldpruunid. Parimaks tekstuuriks lase koogil pärast pannilt võtmist pool minutit ahjurestil jahtuda.
  4. NB! Burrito tegemisel või ülepannikoogi tegemisel kasuta ühe koogi jaoks 4-6 spl tainast.
  5. Haki kurk ja jääsalat ning sega need kokku.
  6. Serveeri pannkoogid hapukoore ja värske salatiga.

Retsept on 300kcal (rasvu 23g, valke 18g, süsivesikuid 22g). Salenemisel on oluline õige kogus, täpsete koguste saamiseks liitu toitumiskavaga www.erikorgu.ee.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee