Retseptid
Otsi retsepte

Üleöö kaerahelbed

Erik Orgu

Koostisosad

25g jõhvikaid
10g Farmi võid
75g õuna
40g kaerahelbeid
10g vahtrasiirupit
75g Farmi Rjaženkat

Maitsestamiseks:
Sool
Kaneel

Valmistamine

  1. Sega kaerahelbed, rjaženka, vahtrasiirup ja sool ning pane suletud anumasse ja külmkappi seisma vähemalt 1 tunniks või terveks ööks.
  2. Hommikul tükelda õun ja kuumuta pannil võis koos marjadega 2-3 minutit, maitsesta kaneeliga.
  3. Serveeri kaerahelbed kaussi, soovi korral lisa külma vett ja peale pane küpsetatud õuna segu.

Retsept on 300kcal (rasvu 11g, valke 8g, süsivesikuid 51g). Salenemisel on oluline õige kogus, täpsete koguste saamiseks liitu toitumiskavaga www.erikorgu.ee. 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee