kasutatud vormi 25x18 cm
50 g maapähkleid
150 g Komeet šokolaadikomme
300 g Farmi Kreeka jogurtit
1 muna
3 tl suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
3 tl riivitud apelsini koort
12 viilu musta vormileiba + 2 leivaviilu (peale raputamiseks)
Haki pähklid ja kommid väikesteks tükkideks. Sega omavahel Kreeka jogurt, muna, suhkrud, riivitud apelsinikoor. Määri kandiline ahjuvorm (25x18cm) võiga. Pane vormi põhja 6 viilu leiba, raputa peale pähklipuru ja kommitükid. Aseta selle peale ülejäänud 6 leivaviilu. Vala üle jogurtiseguga ning küpseta vormi ahjus 180 kraadi juures 20 minutit. Seejärel murenda 2 leivaviilu peeneks ning raputa vormile kõige peal. Küpseta veel 10 minutit. Paku kuumalt või jahtunult, aga kindlasti koos külma piimaga!