350 g müslit (soovitavalt šokolaadiga)
400 g toasooja Farmi köögi toorjuustu
1 tops (370g) Farmi kreeka jogurtit
300 g piimašokolaadi (või 200g piima- ja 100g mõrušokolaadi)
ploome või marju
Vooderda 22cm läbimõõduga vorm küpsetuspaberiga ning raputa põhjale müslipuru niipalju, et see kergelt põhja kataks. Sega toorjuust lahti ning lisa jogurt. Sulata šokolaad(id) vesivannil ning lisa segades toorjuustusegu hulka, viimasena sega sisse ülejäänud müsli. Aseta segu vormi müslipõhjale. Lase jahedas taheneda paar tundi. Kaunista hooajaliste marjadega.
Soovitused:
· Vabalt võid kasutada siin retseptis isetehtud müslit;
· Kasuta siin retseptis marju vastavalt hooajale – mustikaid, vaarikaid, kirsse.