2 tuubi ehk 2 x 400 g Farmi köögikohupiimapastat 9% 2 dl Farmi vahukoort 1 tl vanillisuhkrut poole sidruni mahl 600 g muredaid piparkooke (purustatuna) 1 purk kirsi- või pohlamoosi (olenevalt maitsest) 250 g valge šokolaadi laaste või tükke kaunistuseks värskeid pohlasid, jõhvikaid, piparkooke vms
Valmistamine
1. Vahusta koor vanillisuhkruga ja sega ettevaatlikult kohupiimapastaga kokku, pressi sisse poole sidruni mahl ning sega veelkord läbi. 2. Purusta piparkoogid ja pane laia põhjaga kausi põhja kiht piparkoogipuru, sellele kiht moosi ja siis kiht kohupiimavahtu. Jätka kihtide lisamist, kuni koostisosi jätkub. Kõige peale jäägu kreem, sellel puista valge šokolaadi laastusid/tükke. 3. Pane kauss vähemalt paariks tunniks külmkappi. 4. Enne serveerimist kaunista marjade/piparkookide vm meelepärasega.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee