See pasha on justkui
üllatusmuna - pealt lihtne, aga martsipan, sidrun ja mooniseemned sees
moodustavad niivõrd jumaliku maitsekoosluse, et igaks juhuks on mõistlik kohe
kaks tükki valmistada. Mis ei ole probleem, kuna tegu on kuumutamata pashaga ja
Sulle jääb vaid kokkusegamise vaev. Elagu lihtsad ja puhtad maitsed!
Koostisosad
400
g Farmi Kohupiim 5%
200
g Farmi Hapukoor 20%
200
g Farmi Vahukoor 35%
100
g Farmi Koorevõi 82%
150
g riivitud/peeneks hakitud martsipan
1
spl mooniseemned
1
sidruni mahl
1 dl
suhkur
1 tl
vaniljepasta või -essents
Peale
raputamiseks röstitud pähkleid, riivitud sidrunikoort jm meelepäraseid
kaunistusi
Valmistamine
Sulata või ja jäta
jahtuma.
Sega
kohupiim hapukoore, suhkru, vanilliessentsi, mooniseemnete ja
sidrunimahlaga.
Lisa
jahtunud sulavõi.
Vahusta
koor ja voldi see ettevaatlikult kohupiimasegu sisse.
Vooderda
sõel marliga ja vala kohupiimamass sõelale. Aseta peale raskus (nt raskem
taldrik ja aseta üheks ööks kõlma nõrguma.
Serveerimiseks eemalda
pasha koos marliga vormist ning kummuta tahkunud pasha taldrikule.
Kaunista pähklite, riivitud sidrunikoore ja muu meelepärasega.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee