Vaesed rüütlid ehk Pain Perdu on meisterkokk Noeli lemmik hommikusöök! Muna-kooresegus pööritatud ja võis kuldkollaseks praetud kohevad brioche’i viilud, peal uhkeldamas siidiselt hapukad sidrunikreemi tutsud ja värsked maasikad, oeeh ... Jah, palun, ka teie tahate ju end sellise hommikusöögiga hellitada!?
Alusta sidrunikreemi tegemisest.
4-le
SIDRUNIKREEM ehk LEMON CURD
Sidrunikreemi hapukus sobib muide oivaliselt ka Duch Baby ja kõigi teiste pannkookidega! Siis pole kreemi tehes želatiini lisada vaja - kreem jääb pehmem ja teda võib säilitada purgis külmikus nädala jagu.
1,5 tl želatiinipulbrit + 1 sl külma vett
2-3 sidrunit
2 M-suuruses muna
3 munakollast
100 g suhkrut
115 g Farmi võid
soola
VAESED RÜÜTLID
8 viilu brioche
saia
2 M-suuruses muna
150 ml Farmi 35% koort
50 g suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
praadimiseks võid
suhkru-kaneeli segu pealepuistamiseks
serveerimiseks:
250 g maasikaid + suhkrut + sidrunimahla