Retseptid
Otsi retsepte

Koorene kartuli-sibulapada

Ragne Värk
Kui selle vormi ahju paned, siis võid kindel olla, et mõne ajapärast on teve tuba mõnusaid talviseid lõhnu täis.

Valmistamine

neljale

1 kg kartuleid
1 suurem sibul
4 dl Farmi rööska koort (10%)
200 g Farmi köögi toorjuustu

Soola, pipart

Koori ja puhasta kartulid ning lõika seejärel toored kartulid viiludeks (mitte väga õhukesteks, aga ka mitte väga paksudeks). Lõika sibulad viiludeks. Aseta sibulaviilud ja kartulid segamini ahjuvormi. Raputa peale soola ja pipart ning sega kartuli-sibulasegu läbi.

Pane koor ja toorjuust potti ning kuumuta pliidil kuni toorjuust on sulanud. Lisa ahjuvormi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 45 minutit. Serveeri.


 


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee