Valmistamine

kolm 13 cm läbimõõduga pirukat
Põhi:
3 dl jahu
0,5 tl soola
125 g võid
2 sl külma vett
Täidis ja
75g brokkolit
100 g lillkapsast
150 g Farmi toorjuustu
50 g Farmi hapukoort
1 muna
1 sl mahedat sinepit
1,5 sl hakitud värsket peterselli
soola
Põhja valmistamiseks sega kuivained, seejärel näpu hulka või. Lisa vesi ning
sõtku ühtlaseks. Suru tainas võiga määritud väikestesse (Ø13cm) ahjuvormidesse
ning pane ca 15 minutiks külmkappi. Samal ajal keeda väikesed brokkoli- ja
lillkapsaõisikud soolaga maitsestatud vees poolpehmeks ehk
al dente. Selleks kulub umbes 5 minutit. Nõruta.
Sega omavahel toasoe toorjuust, hapukoor, muna, sinep ja petersell. Maitsesta
soolaga. Pane külmkapis seisnud taignavormidesse lillkapsa-brokkoliõisikud,
Selle peale vala toorjuustukaste. Küpseta pöördõhuga ahjus 200 kraadi juures 25
minutit. Ahjust võttes lase õige veidike jahutuda ning serveeri.