Retseptid
Otsi retsepte

Juustuga hautatud broileri-poolkoivad

Ragne Värk

Valmistamine

1 kg broileri-poolkoibi

2,5 dl puljongit

2 dl Farmi rõõska koort (35%)

150 g Farmi toorjuustu maitserohelisega

Mõned tillivarred

Soola, pipart

 

Patsuta köögipaberiga poolkoivad kuivaks ning hõõru kokku soola-pipraga. Pruunista neid õliga piserdatud pannil mõlemalt poolt kuldseks. Aseta koivad haudepotti, vala juurde puljong ning kata kaane (või fooliumiga). Hauta 190 kraadi juures 25 minutit. Seejärel lisa rõõsk koor ja toorjuust, aseta sekka mõned tillivarred ja hauta kaane all 170 kraadi juures veel 40 min.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee