1. Tõsta sügavkülmutatud brokoli ja lehttaigen sulama. Pane ahi 200 kraadile soojenema.
2. Koori kartulid. Kui kasutad kanafileed, lõigu see suupärasteks
viiludeks ning lõika kartulist õhukesed viilud. Kui kasutad kanakoibi,
lõika kartul pisut suuremateks kuubikuteks.
3. Võta 30cm x 40cm ahjuvorm ja õlita või võita see. Tõsta kana ja
kartulid segamini sisse. Kanafileetükke ja pisemaid kartuleid küpseta 20
minutit, kui kasutad kanakoibi ja suuremaid kartulitükke, küpseta neid
40 minutit.
4. Sega kausis kokku toorjuust, herned, mais ja sinep. Maitsesta
soolaga. Segamise ajal võid kahvliga herneid pisut pudrumaks suruda.
5. Kui on kana ja kartuli aeg on täis, võta need ahjust ja pane
ahjupanni lisaks brokoli, sinna peale tõsta lusikaga toorjuustusegu.
Määri selle peale ketšup või sweet chili kaste ning kata pealt
lehttaignakaanega. Küpseta veel umbes 20 minutit kuni lehttaigen on
pealt kuldpruun ja kenasti kerkinud.
Valmimiseks läheb aega umbes 60 min
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee