Retseptid
Otsi retsepte

Toorjuustupannkoogid

Ragne Värk
Pannkook on üks tänuväärne toit. Magusaisu korral paku juurde moosi ning vahukoort või muud paremat ning kui soolase isu on, siis peida pannkookidesse rohkelt juustu ning suitsukana. Järgnevalt ühed mõnusad paksud ja kohevad pannkoogid, milles toorjuustu. Seesama toorjuust annabki nendele pannkookidele mõnusa paksuse ja kreemja tekstuuri.

Koostisosad

2 dl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 sl suhkrut
soola
100 g Farmi toorjuustu
1 muna
1-1,5 dl piima

Valmistamine

Paku koos toormoosi ning toorjuustu ja/või vahukooretupsuga.

Sega kuivained omavahel, lisa segades toorjuust, muna ja piim. Sega kuni saad ühtlase taina (tainas peaks jääma pigem paksem). Küpseta pannil õlis ümmargused pannkoogid.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee