Retseptid
Otsi retsepte

Lõhesaiad karulaugumäärdega

Ragne Värk
Karulauk on tänuväärt tooraine. Maitselt tugevasti küüslaugune ning sibulane, seetõttu on näiteks toorjuustumäärdeks karulauk imehea. Õhukese kihina lõhesaia all on maitsev lõpptulemus garanteeritud..

Valmistamine

Pikka saia

soolatud lõhefilee viile
lutserni idusid

Karulaugumääre:
100 g Farmi toorjuustu
väike kimbuke karulauku (hakituna umbes 3-4sl)
1 sl hapukoort
soola, pipart

Karulaugu määrde valmistamiseks rebi karulaugulehed veidi väiksemaks. Aseta kõik  ained mikserisse ning vahusta kõik ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika sai viiludeks, määri peale kaurulauguvõie. Seejärel aseta peale lõhefileelõigud, raputa peale veidi pipart. Kõige peale pane lutserni idusid.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee