Valmistamine
Kastme
valmistamiseks sulata või potis, lisa segades juurde jahu ning kuumuta paar
minutit. Seejärel lase veidike jahtuda. Tõsta pott uuesti tulele ning lisa
piim, pool sibulat ja riivitud muskaatpähkel. Kuumuta keskmisel kuumusel
pidevalt segades seni, kuni kaste muutub paksemaks. Seejärel võta kastmest
sibul ja lisa piimale juurde toorjuust. Lase juustul ära sulada. Maitsesta
soola ja pipraga.
Keeda pasta
soolaga maitsestatud vees valmis vastavalt pakendil märgitud ajale, Seejärel
nõruta. Prae pannil peekon küpseks ning lisa see siis kastmele.
Sega
valmiskeedetud pasta kokku juustukastmega, lisa kergelt segades sisse riivitud
juust. Aseta pastasegu vormi, raputa peale veidi riivitud juustu ning küpseta
pöördõhuga režiimil 180 kraadi juures ca 20 minutit. Lase veidi jahtuda ning
serveeri.