Retseptid
Otsi retsepte

Toorjuustu-juurviljasupp

Ragne Värk
See on supp, mis valmib hooajaliselt oma peenra andidest. Kui endal peenramaa puudub saab kõik värsked kostisosad soetada turult

Valmistamine


1 punane sibul
200 g kapsast
3 kartulit
200 g porgandeid
1,2 l keeva vett
300 g Farmi lahjat toorjuustu
soola, pipart
peterselli

Puhasta ja koori köögiviljad. Viiluta sibul, lõika kapsas peeneteks rinadeks ning tükelda kartulid ja porgandid kuubikuteks.

Seejärel prae sibulat pakasupõhjalises potis seni, kuni see on klaasjas, lisa ülejäänud köögiviljad ning prae kergelt läbi. Vala potti vesi, maitsesta soola ja pipraga ning lase madalal kuumusel potis podiseda kuni kõik köögiviljad on pehmenenud. Seejärel lisa segades juurde toorjuust ning hakitud petersell. Kuumuta pliidil seni, kuni toorjuust on sulanud. Maitsesta vajadusel ning serveeri.

 


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee