Valmistamine
Pannkoogitainas:
- 6 dl Farmi piima
- 3 muna
- 1 tl soola
- 3,5 dl nisujahu
- 100 g Lahe riivjuustu
- 2 sl õli
- 1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
- hakitud maitserohelist- peterselli, murulauku
- 100 g Lahe riivjuustu
- 150 g Farmi mädarõikamaitselist toorjuustu
- 2-3 sl Farmi hapukoort
- värsket lehtsalatit või jääsalatit
Sega täidise jaoks
vajaminevad toorjuust, riivjuust, maitseroheline omavahel ja lase külmikus
vähamalt tunnike taheneda.
Ahjupannkoogi jaoks klopi munad, piim, jahu, õli,
küpsetuspulber ja sool ühtlaseks tainaks, lisa peenelt riivitud juust. Vala
tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures kuni
pannkook on pealt kuldne (umbes 30 min). Lase pisut jahtuda.
Määri peale
juustusegu, laota peale pestud ja kuivatatud salatilehed ning keera rull
laiemast otsast kokku, liitekoht jäta alla. Et rull paremini koos püsiks, lase
sel mõned tunnid enne lashtilõikamist seistsa. Serveerimisel lõika rull
viiludeks.