Retseptid
Otsi retsepte

Pannkoogirull juustu ja maitserohelisega

Elina Sildre

Valmistamine

Pannkoogitainas:
  • 6 dl Farmi piima
  • 3 muna
  • 1 tl soola
  • 3,5 dl nisujahu
  • 100 g Lahe riivjuustu
  • 2 sl õli
  • 1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
  • hakitud maitserohelist- peterselli, murulauku
  • 100 g Lahe riivjuustu
  • 150 g Farmi mädarõikamaitselist toorjuustu
  • 2-3 sl Farmi hapukoort
  • värsket lehtsalatit või jääsalatit

Sega täidise jaoks vajaminevad toorjuust, riivjuust, maitseroheline omavahel ja lase külmikus vähamalt tunnike taheneda.
Ahjupannkoogi jaoks klopi munad, piim, jahu, õli, küpsetuspulber ja sool ühtlaseks tainaks, lisa peenelt riivitud juust. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures kuni pannkook on pealt kuldne (umbes 30 min). Lase pisut jahtuda.
Määri peale juustusegu, laota peale pestud ja kuivatatud salatilehed ning keera rull laiemast otsast kokku, liitekoht jäta alla. Et rull paremini koos püsiks, lase sel mõned tunnid enne lashtilõikamist seistsa. Serveerimisel lõika rull viiludeks.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee