Ma pean tunnistama, et ma pole kunagi selle väitega nõustunud, kuna ma ju alati maitsestan oma toidud korralikult ära :)
Igatahes tegin mõned katsetused ja tahaks sinuga nende tulemusi jagada.
Esimeses toidus ma tegelikult ei vahetanud ühte Farmi toodet teise vastu, vaid vahetasin isetehtud majoneesi Farmi toorjuustu vastu. Segasin majoneesi asemeel riivitud juustu toorjuustuga ja tulemus oli suurepärane. Võileivakate oli kreemjam ja juustusem, kui kunagi varem, sest kui majoneesi võisin panna 1sl, siis sama kaloraazi saamiseks oleks pidanud toorjuustu lisama 3 spl, Piirdusin siiski 2 sl, kuna toorjuustu kaloraaz on pea 3x väiksem majoneesist. Ainuke asi, millega ma rahul pole, on see, et ma seda varem ei proovinud :)
Teine toit oli šokolaadi-maapähklivõi smuuti, kus asendasin imemaitsva Rjazenka joogi Skyriga. Jällegi jäin tulemusega rahule kahel põhjusel, esiteks maitse jäi samaks ja teiseks tänu madalamale Skyri kaloraazile sain rohkem smuutit. Kui sa saad rohkem šokolaadismuutit juua, siis sa lihtsalt oled rahul ja ongi kõik.
Kolmas katse oli Farmi Ekstra kodujuustu ja Ekstra kodujuust
maitsestamata jogurtiga. Nagu sa arvata võid, siis jäin jällegi tulemusega
rahule, nagu poleks vahetust teinudk i!
Aga ühe asja üle nurisen natuke ja see
pole toodete süü, nimelt vahetuse tulemusena läks kodujuustu kogus pisut
suureks. Seega, kui sulle väga suured portsud meeldivad, siis tead mida teha :)
Kokkuvõtteks ütlen seda, et toiduga peab teadlikult talitama,
siis pole vahet, kas lahja või rammusam toode.
Sinu toitumisnõustaja Erik Orgu